Tel.: +31(0)6 17772010

Nwe Spaarnwouderstr 3, 2011 BR Haarlem

Visie en Achtergrond

Fischer Solutions accountancy & consultancy

Het administratiekantoor dat wel bereikbaar is.

 

Fischer Solutions is een jong en innovatief bedrijf dat in 2007 is opgericht. Het is een laagdrempelig bedrijf dat zich in eerste linie richt op uw administratieve en boekhoudkundige werkstukken. Onze ervaring hebben wij vergaard tijdens werkzaamheden op bedrijfskundig gebied in de facilitaire en financiële sector. Door onze nauwe samenwerking met specialisten op het gebied van loonadministratie en hypotheekadvies kunnen wij een breed scala aan werkzaamheden voor u verrichten en u voorzien van een optimaal advies.

Oprichter Jur Fischer heeft zich tijdens zijn loopbaan bij verschillende grote nationaal en internationaal opererende bedrijven in facilitaire en financiële sector en in de bouwwereld verdiept in bedrijfsprocessen en bedrijfsculturen, de daaruit voortkomende problemen en het vinden en creëren van passende oplossingen. Dit heeft geresulteerd in een specialisatie in verandermanagement en dat heeft wederom de basis voor Fischer Solutions gelegd. Het implementeren van alle op grote schaal vergaarde ervaring in het midden- en kleinbedrijf heeft in het verleden tot verschillende goede resultaten geleid. Een analyse van de zwakke en sterke punten in uw bedrijf leid vaak tot enorme verbetering van uw bedrijfsresultaat en kan een grote verlichting van de werkdruk opleveren. Tenslotte heeft het groei van uw bedrijf tot gevolg en wie wil dat nou niet?

Dit alles zijn additionele werkzaamheden die Fischer Solutions naast zijn administratieve taken voor u kan uitvoeren door het analyseren en verwerken van uw bedrijfsgegevens.

Primair richten wij ons op de administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden binnen uw bedrijf en proberen voor u de ideale mix te creëren bij het verdelen van de taken zodat u geld bespaard die u bij een ander administratiekantoor wel kwijt bent. Het gaat ons om de ‘klik’ met onze klanten en een open samenwerking zodat voor beide partijen het resultaat tevredenstellend is.